Kvarnens Sko, Nyckel & Kem
 
 
 
jojje_1a sida (kopia).jpg
 

uppsalas trevligaste skomakeri

Servicekänsla & hantverksskicklighet!


Kvarnens Sko, Nyckel & Kem har funnits sedan 1984 då Kvarnengallerian invigdes. Den nuvarande ägaren Giorgios, eller Jojje som alla kallar honom tog över företaget 1998 efter att ha varit lärling under ett par år och han är mycket stolta över att ha så många nöjda – och återkommande – kunder. Kvarnens Sko, Nyckel & Kem är auktoriserade och självklart medlemmar i Sveriges Skomakarmästarförbund. De erbjuder allt från förstklassigt skomakeri till nyckelservice, kemtvätt och allt där emellan. Dessutom har de – förutom alla de klassiska skovårdsprodukterna – diverse olika lädervaror av hög kvalitet; såsom väskor, plånböcker, bälten och herrskor till försäljning i sin butik. Jojjes välkända känsla för service, hantverksskicklighet och viljan att göra ett bra jobb genomsyrar hela verksamheten. Varmt välkomna!

 
 
bild2_collage.jpg
 

Några av våra nöjda kunder:


Jag är så glatt överraskad! Trodde aldrig att mina gamla kängor skulle kunna gå att fixa. Men nu tar jag tillbaka det!
— Svante
Snabb med känsla för service – ett kanonjobb! Dessutom alltid med ett glimten i ögat!
— OMAR
Åh, han räddade mina älsklings-
skor, jag trodde de var förlorade för alltid! Dessutom hade han ett par perfekta iläggssulor, så nu är de om möjligt ännu skönare!
— anna
 

MIN HISTORIA:

Mitt namn är Giorgios, fast alla kallar mig Jojje! Jag är född 1975 – mina föräldrar kommer från Grekland – i Enköping och sedan uppvuxen i Spånga utanför Stockholm. Nu är jag tillbaka i Enköping tillsammans med min fru Maria och våra tre barn. 1998 tog jag över Kvarnens Sko, Nyckel & Kem efter att ha varit skomakarlärling ett par år och jag har sedan dess arbetat med att serva alla mina kunder.


Undrar du något?


 
 
IMG_4805_nycklar.jpg
 

Undrar du över något?

Kontakta mig!


 

shutterstock_392709943_bild 3.jpg