Service 

Våra tjänster:

 

 
 

SKOMAKERI & LÄDERVÅRD

En sömn i bakkappan som spruckit, en dragkedja som gått sönder eller en sula som är allt för sliten – vi fixar det! Vi får dina älskade dansskor att bli som nya igen. Skor som används slits, men bara för att en detalj gått sönder betyder inte det att du behöver leta efter nya skor. Eller byta ut din väska eller portfölj eller andra lädervaror. Vi kan laga det mesta – professionellt, snyggt och i det närmaste osynligt.

NYCKELSERVICE

Om du har tappat dina nycklar eller bara vill göra någon extra kan vi på Kvarnens Sko, Nyckel & Kem hjälpa dig. Vi kopierar alla sorters nycklar och taggar. Moderna bilnycklar med startspärr är inte heller några problem, bara du har den gamla med dig. Vi kan även laga trasiga eller brutna nycklar, eller byta batterier på dina gamla. 

KEM- & MATTVÄTT

Med kemtvätt riskerar du inte att plaggen krymper, förlorar färg, ändrar textur eller finish. Vi gör en grundlig inspektion för att se till att din beställning uppfyller både våra egen och dina förväntningar innan vi återlämnar ett plagg till dig. Dina kläder levereras alltid tillbaka till dig i toppskick.

 

SKRÄDDERI & annan SÖMNAD

Vare sig det är en sömn som spruckit, ett blixtlås som gått sönder eller ett foder som har blivit slitet så kan vi hjälpa dig med det. Vi har kunskapen och handlaget att göra ett utomordentligt proffsigt jobb. Detsamma gäller våra skrädderitjänster. Vi utför alla typer av ändringar, reparationer och övrigt – proffsigt, snabbt och prisvärt. 

Båtkapellsreparationer

För att ditt båtkapell ska hålla länge och vara funktionellt, måste man sköta om det. Vi utför reparationer på alla typer av kapell, förtält, dynor med mera. En genomgång av sömmar, fönster, öljetter och dragkedjor kan avsevärt förlänga livet på ditt kapell.

GRAVYR

Vi utför också gravering av bland annat dörrskyltar. Dörrskylten är det första man möter som besökare hos någon. En snygg och representativ dörrskylt skapar ett inbjudande och trevligt intryck – och kan göra under för din annars så vanliga dörr. 

utlästning.jpg